Bladerdeeghapje met ei
Recepten

Bladerdeeghapjes met ei

Deze bladerdeeghapjes met ei is zo’n lekker recept, dat wil je niet alleen met Pasen eten, maar het hele jaar door. Voordeel is dat deze bladerdeeghapjes met ei ook nog eens super simpel te maken zijn, kinderen zijn er dol op!
Je kan ze gebruiken als ontbijt, bij de brunch of lunch of gewoon als tussendoortje.
Ook kan je ervoor kiezen om te variëren bij deze bladerdeeghapjes met ei, zo kan je ook gebruik maken van geraspte kaas of er juist voor kiezen om brie te gebruiken in plaats van kaas. Daarnaast is het ook erg lekker om een plakje bacon toe te voegen.
Kortom een simpel recept met erg veel mogelijkheden!


Bladerdeeghapje met ei

Bladerdeeghapjes met ei

Cin
Simpele bladerdeeghapjes met ei, makkelijk te maken, kindvriendelijk en erg lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Europees, Hollands
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal

Equipment

  • oven
  • muffinvorm
  • bakspray

Ingrediënten
  

  • 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 4 eieren
  • 4 plakken kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • Spray de muffinvormen in met bakspray.
  • Leg in elke muffinvorm een plakje bladerdeeg, druk dat goed op de bodem en laat de randen over de zijkanten van de muffinvorm hangen.
  • Breek nu in elke muffinvorm een ei.
  • Leg op elk ei een plakje kaas.
  • Vouw de randen van de bladerdeeg terug naar binnen, en zorg dat je deze over de kaas heen vouwt.
  • Zet de bladerdeeghapjes voor 20 minute in de oven.
  • Eetsmakelijk!

Notities

Uiteraard kan je ook variëren, zo kan je geraspte kaas gebruiken, of brie.
Daarnaast is het lekker om een pakje bacon toe te voegen, doe dit dan onder de kaas.
Trefwoord bladerdeeg, ei, lente, Pasen, simpel, voorjaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept