Ga terug
Bladerdeeghapje met ei

Bladerdeeghapjes met ei

Cin
Simpele bladerdeeghapjes met ei, makkelijk te maken, kindvriendelijk en erg lekker!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 25 minuten
Gang Bijgerecht, Borrelhapje, lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Europees, Hollands
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal

Equipment

  • oven
  • muffinvorm
  • bakspray

Ingrediënten
  

  • 4 plakjes bladerdeeg ontdooid
  • 4 eieren
  • 4 plakken kaas

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • Spray de muffinvormen in met bakspray.
  • Leg in elke muffinvorm een plakje bladerdeeg, druk dat goed op de bodem en laat de randen over de zijkanten van de muffinvorm hangen.
  • Breek nu in elke muffinvorm een ei.
  • Leg op elk ei een plakje kaas.
  • Vouw de randen van de bladerdeeg terug naar binnen, en zorg dat je deze over de kaas heen vouwt.
  • Zet de bladerdeeghapjes voor 20 minute in de oven.
  • Eetsmakelijk!

Notities

Uiteraard kan je ook variëren, zo kan je geraspte kaas gebruiken, of brie.
Daarnaast is het lekker om een pakje bacon toe te voegen, doe dit dan onder de kaas.
Trefwoord bladerdeeg, ei, lente, Pasen, simpel, voorjaar