Spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE
Recepten

Spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE

Risotto, altijd lekker! Deze spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE is ook heerlijk, en lekker snel klaar te maken. Gooi het grootste gedeelte van de ingrediënten in de pan, en deze doet het werk voor je! Mijn kinderen zijn niet dol op losse spinazie, maar zodra ik het ergens door heen doe, hoor ik geen geklaag. Daarom dit keer dus door de risotto. In deze spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE heb ik gebruik gemaakt van diepvries spinazie, lekker makkelijk en ook geen gedoe met de spinazie laten slinken.
Verder gebruik ik zelf in plaats van visbouillon gewoon 1,5 liter water en de benodigde bouillonblokjes. Dat is een stuk makkelijker dan eerst bouillon maken en het eind resultaat is het zelfde. Als moeder zijnde moet je het jezelf af en toe gewoon even gemakkelijk maken. 😉
Ik ben heel benieuwd wat jullie en jullie kinderen van deze spinazie risotto met zalm uit de instan pot / CPE vinden!

Spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE

Spinazie risotto met zalm uit de instant pot / CPE

Cin
Heerlijk gezonde risotto, snel klaar te maken!
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 9 minuten
Totale tijd 14 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans, Mediterraan
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal

Ingrediënten
  

  • 750 gram diepvries spinazie
  • 2 zalmfilets in blokjes gesneden
  • 2 sjalots fijn gesneden
  • 1,5 liter vis bouillon
  • 1 theelepel gedroogde dille
  • 400 gram risotto rijst
  • 150 gram gerookte zalm in kleine stukjes gesneden
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspt

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten, behalve de gerookte zalm en de Parmezaanse kaas, bij elkaar in de pan.
  • Zet voor 9 minuten op rice / rijst.
  • Zodra het eind signaal klinkt, direct het ventiel openen, dus quick release.
  • Roer hierna de gerookte zalm en de Parmezaanse kaas door de risotto heen.
  • Eet smakelijk!
Trefwoord risotto, spinazie, spinazie risotto, zalm risotto, zalm spinazie

2 reacties

  1. hallo, een vraagje, ik heb de cpe nu een paar dagen en ga dit recept proberen. De pan blijft op heat staan. Had ik misschien warm water erbij moeten doen?
    Ben beginnend he.
    groetjes, Diana

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept