Chicken garlic curry uit de instant pot/ CPE
Recepten

Chicken garlic curry uit de instant pot / CPE

Sorry maar de Nederlandse vertaling was het net niet, daarom heb ik dit recept gewoon de oorspronkelijke naam gegeven: chicken garlic curry. Dit is een van mijn zoon zijn lievelingscurry’s. Zorg wel dat je de dag erna geen belangrijke fysieke afspraken hebt. 😉
Deze chicken garlic curry uit de instant pot / CPE is erg vol van smaak, makkelijk te maken en snel klaar. Erg lekker met bijvoorbeeld naan of rijst.

Chicken garlic curry uit de instant pot/ CPE

Chicken garlic curry uit de instant pot / CPE

Cin
Een zeer smaakvolle heerlijke Indiase curry.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Indiaas
Porties 3 personen
calorieën 1 kcal

Ingrediënten
  

Boemboe

  • 2 uien fijngesneden
  • 20 teentjes knoflook
  • 1 theelepel kurkuma

Overige ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 3 theelepels kaneel
  • 1/2 theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 2 theelepels kurkuma
  • 1/2 theelepel korianderpoeder
  • 1/2 theelepel komijnpoeder
  • 1 eetlepel garam masala
  • 1 tomaat in kleine stukjes gesneden
  • 150 milliliter water

Instructies
 

  • Mix de ingrediënten van de boemboe door elkaar heen. Bak dit vervolgens een paar minuten aan op saute. Als je lekkere knoflook walmen ruikt gaat het goed. 😉
  • Voeg hierna de overige ingrediënten toe en roer dit goed door elkaar heen.
  • Zet voor 10 minuten op stew (meat).
  • Eet smakelijk!
Trefwoord chicken garlic curry, cpe, curry, garlic, instant pot, kip, knoflook, knoflook curry

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling recept