Ga terug
Romige tagliatelle met broccoli

Romige tagliatelle met broccoli

Cin
Heerlijk romige tagliatelle met broccoli. Snel klaar uit je instant pot of CPE. Ook met de slowcooker te maken.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal

Ingrediënten
  

  • 350 gram tagliatelle of een andere soort pasta
  • 900 gram broccoli diepvries of anders zelf in kleine roosjes gesneden
  • 1 ui fijn gesnipperd
  • 4 teentjes knoflook fijn gesneden
  • 2 kipfilets in kleine blokjes gesneden
  • 1 rode peper fijn gesneden en zaadlijsters verwijderd
  • 150 gram kruidenkaas
  • 185 gram pesto rosso
  • 200 milliliter kippenbouillon of 200 milliliter water met ongeveer 1/4 blokje kippenbouillon

Instructies
 

  • Bak de ui en de knoflook heel even aan op brown.
  • Leg vervolgens de kipfilet onderin de pan, daarop de broccoli roosjes (deze hoeven niet eerst ontdooid te worden), daarop de rode peper, vervolgens de kruidenroomkaas, de pesto rosso en als laatste giet je de kippenbouillon daar overheen.
  • Zet vervolgens 15 minuten op stew (vegetarisch).
  • Kook ondertussen de tagliatelle (of andere pasta) zoals altijd). Als je deze bij de saus in de pan doet dan is de kans groot dat de pasta overgaar wordt.
  • Nadat de romige broccolisaus klaar is, moet je deze even goed doorroeren. Hierna kan je de saus samen met de tagliatelle serveren.
    Eet smakelijk!
Trefwoord broccoli, cpe, instant pot, kip, pasta, romig, tagliatelle