Boerenkool curry uit de instant pot / CPE
Cin
Heerlijke curry met een Hollands tintje, snel klaar uit je instant pot of CPE.
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 10 minuten min
Totale tijd 20 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands, Indiaas, Nederlands
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal
- 300 gram verse boerenkool fijn gesneden
- 2 kipfilets in blokjes gesneden
- 1 blik tomatenblokjes 400 gram blik
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 zoete aardappel in blokjes gesneden
- 1 rode ui fijn gesneden
- 4 teentjes knoflook geperst
- 2 theelepels komijnpoeder
- 2 theelepels korianderpoeder
- 1 eetlepel madraskruiden
- 1 theelepel cayannepoeder
Doe alle ingrediënten in de binnenpan. (Mocht dit niet passen bak dan eerst de boerenkool even aan op saute / brown, dan slinkt deze).
Roer de ingrediënten goed door elkaar heen.
Doe de deksel erop en sluit het ventiel, zet voor 10 minuten op stew.
Zodra het eindsignaal klinkt direct een quick release doen.
Roer alles nogmaals goed door elkaar heen.
Eetsmakelijk!
Trefwoord boerenkool, boerenkool cpe, boerenkool curry, boerenkool instant pot, crockpot express, curry, instant pot, zoete aardappel