Ga terug
Rendang daging uit de instant pot / CPE

Rendang daging uit de instant pot / CPE

Cin
Heerlijk Indonesisch stoofvlees, snel klaar uit je instant pot of CPE!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 40 minuten
Totale tijd 50 minuten
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Indisch
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal

Ingrediënten
  

  • 2 uien
  • 3 cm gember
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 rode peper zaadlijsten verwijderd
  • 1 theelepel koriander poeder
  • 1 theelepel gemalen komijnpoeder
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel sambal
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 eetlepel ketjap
  • 1 kilo rundvlees in blokjes gesneden
  • 400 milliliter kokosmelk
  • 1 sereh stengel (citroengras) gekneusd

Instructies
 

  • Maal de uien, gember, knoflook, rode peper, komijn, koriander, laos, sambal, kurkuma en ketjap met de staafmixer tot een boemboe (fijne pasta).
  • Doe het rundvlees in de binnenpan, zet op brown en schroei het rundvlees aan alle kanten dicht.
  • Voeg de boemboe toe en verhit nog 2 minuten.
  • Druk op cancel en schenk de kokosmelk erbij. Roer dit goed door.
  • Leg hierna de stengel sereh in de saus.
  • Zet voor 40 minuten op meat/ stew.
  • Eetsmakelijk!
Trefwoord cpe, instant pot, rendang, rendang daging, stoofvlees