Rendang daging uit de instant pot / CPE
Cin
Heerlijk Indonesisch stoofvlees, snel klaar uit je instant pot of CPE!
Voorbereidingstijd 10 minuten min
Bereidingstijd 40 minuten min
Totale tijd 50 minuten min
Gang Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keuken Indisch
Porties 4 personen
calorieën 1 kcal
- 2 uien
- 3 cm gember
- 3 teentjes knoflook
- 1 rode peper zaadlijsten verwijderd
- 1 theelepel koriander poeder
- 1 theelepel gemalen komijnpoeder
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel sambal
- 1 theelepel kurkuma
- 1 eetlepel ketjap
- 1 kilo rundvlees in blokjes gesneden
- 400 milliliter kokosmelk
- 1 sereh stengel (citroengras) gekneusd
Maal de uien, gember, knoflook, rode peper, komijn, koriander, laos, sambal, kurkuma en ketjap met de staafmixer tot een boemboe (fijne pasta).
Doe het rundvlees in de binnenpan, zet op brown en schroei het rundvlees aan alle kanten dicht.
Voeg de boemboe toe en verhit nog 2 minuten.
Druk op cancel en schenk de kokosmelk erbij. Roer dit goed door.
Leg hierna de stengel sereh in de saus.
Zet voor 40 minuten op meat/ stew.
Eetsmakelijk!
Trefwoord cpe, instant pot, rendang, rendang daging, stoofvlees